werx > culinair

bartros58 (28.04.2019, 21:47)
Rosbief. Braden. Per kg aan een stuk of meer. Laat de croma goed bruin worden. Braad het vlees beide kanten 3. Min. Tot het vlees dicht geschroeit is.Giet ongeveer een halve liter water in de braadpan. En laat het vlees 3 uur op een klein vlammetje braden. Laat het vlees rustig afkoelen in de pan. En laat het ongeveer 12 uur staan. Doe er dan kruiden bij die je zelf lekker vindt. Daarna mag je het vlees nog eens 2 uur laten braden. Dan mag je het vlees op dienen. Zo,n soort reepjes vlees. Ik zelf vind het lekkerder danRosbief dat maar een half uur gebraden heeft. Dat is meerendeels taai. En er komt er soms nog bloed uit.dit recept is al 75 jaar oud. En onze groot ouders .wisten echt wel hoe je vlees kon braden.
BugHunter (28.04.2019, 22:24)
bartros58 schreef op Zo 28 Apr 2019 om 12:47:
> Rosbief. Braden. Per kg aan een stuk of meer. Laat de croma goed bruin word=

en. Braad het vlees beide kanten 3. Min. Tot het vlees dicht geschroeit is.=
Giet ongeveer een halve liter water in de braadpan. En laat het vlees 3 uu=
r op een klein vlammetje braden. Laat het vlees rustig afkoelen in de pan. =
En laat het ongeveer 12 uur staan. Doe er dan kruiden bij die je zelf lekke=
r vindt. Daarna mag je het vlees nog eens 2 uur laten braden. Dan mag je he=
t vlees op dienen. Zo,n soort reepjes vlees. Ik zelf vind het lekkerder dan=
Rosbief dat maar een half uur gebraden heeft. Dat is meerendeels taai. En =
er komt er soms nog bloed uit.dit recept is al 75 jaar oud. En onze groot =
ouders .wisten echt wel hoe je vlees kon braden.

Je moet alleen geen croma nemen.
Sjeef (29.04.2019, 16:46)
On 2019-04-28 19:47:09 +0000, bartros58 said:

[..]
> uur gebraden heeft. Dat is meerendeels taai. En er komt er soms nog
> bloed uit.dit recept is al 75 jaar oud. En onze groot ouders .wisten
> echt wel hoe je vlees kon braden.


Soortgelijke onderwerpen